Companie de tractari autoAuto-Moto 

La ce sa ne uitam cand alegem o companie de tractari auto

Angajarea unei companii de tractari auto nu este un lucru pentru care cei mai multi dintre noi sunt pregatiti. Cand apare o urgenta, ne scoatem telefonul, cautam pe Google si selectam prima optiune de pe pagina. Acesta poate fi modul in care ati ajuns aici, nu-i asa? Adevarul este, insa, ca toti ar trebui sa avem o firma pe care o preferam, inainte ca acele urgente sa apara.

In continuare am creat o lista a lucrurilor pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand alegeti un serviciu de asistenta rutiera pe care il veti folosi:

Alegeti constient

Din experienta noastra, cele mai multe plangeri pe care le auzim despre experiente anterioare cu o companie de tractari auto apar datorita uneia din urmatoarele:

 • Costul era prea mare sau mai mult decat era prezentat ;
 • Operatorul de tractare a fost prea dur cu vehiculul ;
 • Operatorul de tractare a fost neprofesionist;
 • Operatorul de tractare a intarziat;
 • Camionul era intr-o forma proasta.

Daca v-ati regasit in oricare din aceste lucruri, nu sunteti singurul! Alegandu-va o firma de remorcari preferata astazi va va ajuta la atenuarea acestor probleme data viitoare cand va gasiti in neplacuta situatie de a avea nevoie de o remorcare.

Cu ce va pot ajuta?

Primul lucru si cel mai important, cautati cu ce va pot ajuta acestea. Solicita preturi mici? Pretind a avea camioane de cea mai buna calitate? Accentueaza grija si serviciul profesional? Pe langa ceea ce acestia pot face, trebuie sa va asigurati ca se identifica cu lucrurile pe care le cautati. Noi nu va putem spune care sunt acestea. Tot ce putem spune este ca trebuie sa fiti atenti la aceste aspecte voi insiva.

Satisfactia clientilor este un indicator solid

Probabil ati observat ca majoritatea plangerilor de mai sus erau corelate direct cu satisfactia clientului. Poate parea o sarcina descurajanta sa aflati cine ofera cu adevarat cele mai bune servicii. Totusi, exista cateva lucruri pe care le puteti face. De exemplu, puteti verifica pagina de socializare a companiei de tractari auto – precum Facebook sau Google +. Remorcare masina

De asemenea, va sugeram sa aveti in vedere raportul dintre plangeri si recomandari. Daca zece oameni beneficiaza de servicii fenomenale, unul din ei va recomanda firma respectiva. Pe de alta parte, daca un client este tratat rau, le va spune altor zece oameni. Daca vedeti o plangere la zece recomandari, atunci acea companie probabil ca a multumit 99 de oameni in timp ce doar unul a fost nemultumit. Acesta nu este un raport rau. Mai important decat recenziile rele este cum raspund (sau nu raspund) aceste firme la acele respectivele plangeri.

Care este nivelul lor de profesionalism?

Ganditi-va la profesionalism dupa impresia pe care o aveti de la firma si angajati :

 • Sunt amabili la telefon cand ii apelati?
 • Sunt binevoitori?
 • Sunteti increzator in abilitatile lor?
 • Sunt bine ingrijiti si au o tinuta adecvata?
 • Este camionul curat?
 • Cum va trateaza masina?

Aceste intrebari sunt importante pentru ca probabil nu vor avea grija de masina dumneavoastra daca nu au grija de propriile lor camioane, aparente sau comunicare. Daca reusiti sa gasiti cu succes servicii profesionale care se potrivesc nevoilor dumneavoastra, atunci va cresteti mai mult sansele de a avea o experienta mai placuta data viitoare cand aveti nevoie de o companie de tractari auto. Asistenta rutiera

Ce fel de echipament folosesc?

Cu tehnologia de astazi, veti gasi o multitudine de configuratii de tractare. Unele sunt confectionate pentru vehicule mici, cu conducere pe rotile din fata, in timp ce altele sunt facute sa traga vehicule comerciale din sant. Este important sa intelegeti diferitele configuratii ale camioanelor, si daca compania de tractari auto aleasa are cea mai buna optiune pentru vehiculul dumneavoastra.

Cateva intrebari de pus sunt:

 • Care este anul, marca si modelul camionului sau camioanelor dumneavoastra?
 • Cat de des este realizata intretinerea vehiculelor dumneavoastra?
 • Cat de des este intretinut echipamentul de remorcare?
 • Aveti propriul tehnician, sau angajati pe altcineva pentru a va intretina vehiculele?

Punerea acestor intrebari va poate aduce linistea sufleteasca atunci cand vehicului dumneavoastra se defecteaza regretabil si aveti nevoie de o companie de tractari auto.

Related posts