Business 

Folie geam cladiri – Avantajele sunt evidente

Cladirile de birouri comerciale moderne si vitrinele magazinelor sunt cele care au cea mai multa nevoie de folie geam cladiri, deoarece aspectul acestora arata cel mai bine cu ferestre mari. Problema este ca, in timp ce acestea sunt frumoase si se pot crea modele arhitecturale uimitoare, ele vin cu un cost. Ferestrele sunt notorii risipitoare de energie. In timp ce majoritatea cladirilor mai noi au ferestre Low-E, care sunt proiectate pentru a contribui la cresterea eficientei, acestea ofera putina sau nici o protectie solara. Acest lucru inseamna ca afacerea sau spatiu de birouri va suferi in continuare din cauza efectelor nocive ale soarelui – cum ar fi decolorare, leziuni ale pielii, acumularea de caldura si efectul de orbire enervant. Produsele in cauza sunt concepute pentru a elimina punctele fierbinti, a reduce efectul de orbire, decolorarea si pentru a economisi energia!

folie geam cladiri

Eficienta energetica este o prioritate de top pentru multi dintre proprietarii de afaceri de astazi si administratorii de cladiri. O folie geam cladiri ofera proprietarilor de afaceri si managerilor de cladiri un mod simplu de a reduce costurile de regie, multe dintre care sunt trecute cu vederea. De exemplu, cafenelele si restaurantele care se mandresc cu vedere la ocean si o atmosfera relaxata vor gasi ca foliile pentru ferestre vor permite amplasarea scaunelor la geam fara a-si face griji pentru excesul de caldura sau efectul de orbire care ar putea ridica probleme clientilor. Acelasi lucru este valabil pentru orice sala de asteptare sau sala de gimnastica; nimeni nu alege zona de relaxare sau banda de alergare in apropierea ferestrei, deoarece soarele care bate in ochii lor si caldura adaugata fac ca exercitiile, sau pur si simplu asteptarea sa fie de nesuportat! Cu folosirea unor folii geam cladiri, nu este nevoie sa instalezi jaluzele sau draperii!

protectie anti soare

Tehnologiile folosite pentru foliile arhitecturale pot reduce caldura si efectul de orbire cu pana la 75%. Acest lucru duce la economii semnificative pentru proprietarii de afaceri pe facturile de utilitati, permitand investirea banilor pentru alte lucruri. Intr-un cadru de birou, foliile de protectie solara mai opace sunt ideale pentru camere de sedinte, iar foliile decorative pentru salile de intalniri pot impresiona clientii. Cel mai important, proprietarii de afaceri se pot simti in siguranta stiind ca foliile geam cladiri sunt acolo pentru a proteja inventarul lor impotriva jafurilor si spargerilor, in timp ce, de asemenea, acestea ofera protectie impotriva catastrofelor naturale.

Cu o varietate de culori si stiluri disponibile, decoratorii de interior, managerii de proprietate si proprietarii de afaceri pot crea rapid si eficient un aspect exterior, uniform, care poate completa designul oricarei cladiri. De la folii geam cladiro cu efect reflectorizant care dau un aspect high-tech pana la folii ce dau un aspect de bronz mai subtil sau folii neutre, poti alege folii de protectie care pot da biroului sau cladirilor o fatada “personalizata”. Daca vrei sa actualizezi o cladire veche, dandu-i un aspect mai contemporan,  o folie geam cladiri este perfecta pentru tine.

folie ferestre

Odata aplicata, folia este practic nedetectabila si poate fi gasita in diverse culori placute clientilor. Dupa aplicare, beneficiile incep sa se vada imediat. Toate foliile disponibile ofera 99% protectie UV, ajutand la reducerea efectelor nocive ale soarelui. De asemenea, reduc “lumina alba” pana la un nivel confortabil, ajutand la reducerea in mod semnificativ a stresului asupra ochilor angajatilor, o problema comuna atunci cand se lucreaza la un calculator sau la generarea de documente. Datorita capacitatii sale de a respinge pana la 75% din energia solara de intrare, un al treilea beneficiu al instalarii de folie geam cladiri este ca ajuta la corecta dezechilibrelor de temperatura care exista intre zonele insorite si umbrite din cadrul biroului.

Related posts